Welkom op onze site

Geen lessen in verband met Corona-maatregelen!

Hondenclub Dingo heeft de poort weer moeten sluiten...
Zoals jullie weten heeft het kabinet besloten om de voorwaarden voor het verblijf en sporten in de openlucht aan te scherpen. Deze voorwaarden willen wij naleven! De gezondheid van mensen willen we op geen enkele manier in gevaar brengen. Helaas betekent dit dat we geen lessen kunnen geven.

Wordt vervolgd....

 Hondenclub Dingo (KvK 40177811) is een vereniging die al 25 jaar elke zaterdagmorgen gehoorzaamheidslessen voor baas en hond verzorgt. Een hondenclub waar met veel plezier wordt lesgegeven in gedrag en gehoorzaamheid. Het is een vereniging zonder winstoogmerk, met een team dat bestaat uit enthousiaste vrijwilligers.

Onze doelstelling is:

  • de honden te leren gehoorzamen
  • de honden en hun bazen alle benodigde commando's aan te leren
  • de honden te socialiseren in de omgang met andere honden en mensen
  • baas en hond in hun eigen tempo te begeleiden in een plezierige en gezellige sfeer

Trainingen:

Trainingen worden op verschillende niveaus gegeven, waarbij je zelf je tempo mag bepalen.
Je wordt namelijk lid van de hondenclub en krijgt dan elke week les. Je betaalt niet per cursus, maar per jaar (of half jaar). Twee keer per jaar worden examens afgenomen. Na het behalen van het diploma mag je door naar de vervolgcursus. Je start met elementaire gehoorzaamheid 1 (EG1), kunt doorstromen naar EG2 en tot slot EG3.

De trainers hebben jarenlange ervaring in het trainen van en lesgeven aan honden. Elke les bevat een pauze, zodat je in onze kantine een kopje koffie, thee of frisdrank kunt nuttigen en de honden even kunnen uitrusten. Na elke les mogen de honden lekker los en met elkaar spelen. Dit natuurlijk onder het toeziend oog van de instructeurs.

Interesse?

Mocht je ge´nteresseerd zijn, dan kunt je altijd contact met ons opnemen, of eens langs komen bij de trainingen.

In 2011 presenteerde Hondenclub Dingo zich in het programma Mien Klup (YouTube) van de regionale TV-zender 3ML. Hoewel een "beetje" verouderd, maar voor een indruk op te doen kun je kijken naar deze uitzending.

Ook zijn wij te vinden en te volgen op Facebook. Hier vind je meer actuele impressies.